Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
295 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Terug naar overzicht

AR op je verpakking voor beleving en extra sales

AR getoond op telefoon

Verpakkingen kun je op oneindig veel manieren bedrukken. Van alleen een streepjescode tot en met full color bedrukkingen. AR (augmented reality) wordt niet vaak ingezet bij verzendverpakkingen. Terwijl AR tegenwoordig betaalbaar en makkelijk in te zetten is. Een pakketje ontvangen wordt nog meer een beleving, en het kan je sales verhogen.

Even terug, wat is AR ook alweer?

Met augmented reality kun je objecten, informatie of bijvoorbeeld personen laten zien in je eigen omgeving. Het gaat om een soort digitale projectie. Zo kun je digitale meubels bekijken in je woonkamer voordat je ze koopt. Ikea maakt hier onder andere gebruik van. Maar ook kun je zo digitaal een bril passen. Je ziet jezelf live op je eigen telefoon, en door AR komt er een digitale bril op je hoofd.

Daar heb je toch een app voor nodig?

Je hebt tegenwoordig geen speciale app meer nodig om AR te kunnen zien. Je hebt wel speciale apps, maar je kunt ook een QR-code scannen waar een speciale AR-link achter zit.

AR en kartonnen verzenddozen

Een QR-code is heel makkelijk te printen op kartonnen dozen, daardoor is AR zeer toegankelijk. En je kunt het op veel verschillende manieren inzetten. Een aantal voorbeelden:

  • Verwijs op je doos naar de meest populaire zomeroutfit. Na het scannen van de QR-code zie je een model in je ruimte verschijnen met de nieuwste outfit aan.
  • Toon een kortingscode. Laat mensen de QR-code scannen en presenteer de kortingscode op een feestelijke AR manier.
  • Ben je een museum dat producten naar klanten stuurt? Verwijs naar een nieuwe expositie. Door AR kun je mensen al “in de zaal” laten rondkijken.
  • De speelgoedwinkel ToyChamp heeft een aap als logo. Zij zouden via de QR-code een AR-filter kunnen oproepen waarbij je in de aap van het bedrijf verandert.
  • Toon het product van de week. Verkoop je planten of bijvoorbeeld vrouwen sierraden, toon dan eens het product van de week met behulp van AR.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van AR? Scan dan de QR-codes onderaan deze pagina met je telefoon of tablet en zie hoe AR eruitziet. Of bekijk ar-code.com (wij zijn niet verbonden met het bedrijf). Bij interesse adviseren wij om informatie in te winnen bij verschillende partijen.

Het bedrukken van dozen

Heb je een manier gevonden om AR in te zetten voor een unieke beleving, of om sales te bevorderen, dan kun je bij ons dozen laten bedrukken. Al vanaf 50 stuks maken wij dozen op maat, en bedrukken we ze. Wij kunnen ook restpartij dozen bedrukken. Restpartijdozen zijn eigenlijk gewoon nieuw, maar dan goedkoper en duurzamer. Meer weten over dozen bedrukken? Klik dan op onderstaande knop

AR code voor plant
AR code voor model
AR code voor theater
Kiyoh
8.8
Kiyoh
295 beoordelingen
““Geweldig. Zeer betrouwbaar en fijn om mee samen te werken! ModeVoorMuren.com””
Delen