Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
293 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Terug naar overzicht

Partner Informatiecentrum Papier & Karton

Partner Informatiecentrum Papier & Karton

Vele organisaties dragen duurzaamheid een groen hart toe. Zo ook Informatiecentrum Papier & Karton (IPK). Zij willen kennis delen en anderen inspireren om groene(re) keuzes te maken. Het is ook een plek waar bedrijven samenkomen om kennis te delen. Met die gedeelde kennis kun je meer betekenen voor de duurzaamheid in de papier- en kartonbranche. Samen kom je verder.

Trotse Partner

Sinds juli zijn wij partner geworden van IPK, waarbij wij onze kennis bundelen en delen met een breder publiek. Waar duurzaamheid vaak gaat over recyclen, richten wij ons meer op hergebruiken. Dit bleek een mooie en waardevolle toevoeging voor het Informatiecentrum Papier & Karton.

Logo Partner IPK

Wat wordt er gedaan?

Partner worden betekent meer dan alleen maar een mooi logo mogen gebruiken. Er wordt echt actie ondernomen. Uiteraard worden door het partnerschap meer bedrijven bereikt met de hergebruik-boodschap van Dozenhal.nl. Meer hergebruikers leidt direct tot een lagere belasting van het milieu. Maar er wordt meer gedaan. Een selecte groep mensen komt in de herfst samen om te kijken wat er nodig is om duurzamere keuzes te promoten binnen de zakelijke markt. Vanuit daar worden concrete acties ingepland. Wij van Van de Velde Packaging Dozenhal sluiten ook aan om zo bij te dragen aan een duurzamere en circulaire toekomst.

Informatiecentrum Papier & Karton doet heel veel op het gebied van duurzaamheid, en niet alleen voor bedrijven.
Meer weten? Bekijk dan papierenkarton.nl

Kies ook voor duurzaam en ga voor
Second Life dozen

Met 3G-Belofte

Goedkoper - Goedgekeurd - Groen

 

Delen